Samen met Irma van Zelm vormt Anna het muzikale duo Anna en Irma. Ze zijn moeder en dochter en verzorgen samen de muzikale omlijsting van alle grootse momenten in het leven. Ze spelen live de muziek die u wenst. Ze begeleiden zichzelf daarbij voornamelijk op piano en gitaar. Het repertoire bestaat grotendeels uit popmuziek die door hun in een eigen jasje is gestoken.


Met het repertoire bieden zij de ideale muzikale omlijsting van vele gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan trouwceremonies, diners, verjaarsfeesten en andere feestelijkheden. Daarnaast is het genre uitermate geschikt voor een uitvaart, crematie of avondwake. Ze nemen zelf geluidsversterking mee naar de speellocatie.


Theatervoorstellingen

Anna en Irma maken ook muzikale theatervoorstellingen; ze spelen (vooral pop)muziek die ze zelf arrangeren om de nummers geschikt te maken voor de bezetting. Ze begeleiden zichzelf en elkaar op piano, gitaar, ukelele, cajon en accordeon. Ze praten de liedjes op een ludieke manier aan elkaar, waarbij ze soms aan elkaar gewaagd zijn. De voorstellingen hebben een cabaretachtig karakter.

Met enige regelmaat zijn ze te vinden in allerlei theaterkerkjes in Noord-Holland. 


Verenigingsavonden

Regelmatig worden Anna en Irma gevraagd om verenigingsavonden bij ouderenbonden of vrouwenclubs muzikaal te verzorgen. In samenwerking met het bestuur wordt een programma samengesteld. Ze maken programma's van 60, 75 of 90 minuten. 


Kerst

Naast al het "gewone" voorstellingen hebben Anna en Irma ook een speciale kerstvoostelling. Voor deze decembervoorstelling hebben ze een prachtig repertoire samengesteld met bekende- en minder bekende kerstliedjes. De nummers worden afgewisseld door een mooi oud kerstverhaal. Ook een grap en een grol zullen deze keer niet ontbreken. U merkt het: alle ingrediƫnten voor een sfeervolle kerstvoorstelling zijn aanwezig!


Workshops

Al laatst verzorgen Anna en Irma ook muzikale workshops. Wilt u voor een familiedag, vriendenuitje of voor uw vereniging eens een keer iets anders? Boek dan een muzikale workshop bij Anna en Irma. Er is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een workshop ukelele spelen, bucketdrummen, een zangworkshop, Boomwhackeren of een percussie workshop.

Op www.demuziekjuffrouw.nl vindt u meer informatie over de workshops en enkele luistervoorbeelden.


Klik hier om onze activiteiten op muzikaal gebied te volgen!

Anna & Irma