Ben je geïnteresseerd in zangles of pianoles? Dan ben je bij Anna aan het juiste adres! Ze leert je op een leuke manier muziek te maken en kijkt er naar uit om je passie voor muziek te ontdekken en samen jouw talent te ontwikkelen.


Zangles

Is zingen jouw grote hobby en wil je met veel plezier je zangkwaliteiten verbeteren? Dan is zangles zeker iets voor jou! In 2017 is Anna gestart met het geven van zanglessen.  Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan: ademhaling, articulatie, ritmiek en tekst beleving. De lessen worden aangepast op de mogelijkheden en de wensen van iedere leerling. Dit betekent dat je zelf bepaalt hoe de les er uit ziet en waar we mee aan de slag gaan. De minimale leeftijd voor zangles is 10 jaar. 


Pianoles

De piano is een populair en veelzijdig instrument, geschikt voor alle soorten muziek. Hij klinkt prachtig bij klassieke muziek maar ook mooi bij muziek van Sam Smith, John Legend of Lady Gaga. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan: noten lezen, ritmiek, akkoorden, improvisatie en dit alles met veel plezier! Pianospelen en zingen is een mooie combinatie, ook dit valt onder de mogelijkheden. De pianolessen zijn voor beginnende pianisten. De minimale leeftijd voor pianoles is 8 jaar. 


Ben je enthousiast geworden?

Neem dan contact op voor een proefles!

Zang- en/of Pianoles